"

interieur styliste // eigenaar

NYNKE
WEERDENBURG

Nynke Weerdenburg | NW Design | Wageningen - Nieuw Wonen Design - Interieuradvies

Als interieurstyliste ben ik toegewijd aan het creëren van een persoonlijke, warme en doeltreffende ruimte voor mijn klanten.

Ik luister zorgvuldig naar hun wensen en behoeften, en werk nauw samen om hun stijl en persoonlijkheid te weerspiegelen.

Mijn expertise ligt in het vinden van slimme oplossingen binnen het beschikbare budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Met oog voor detail transformeer ik ruimtes tot functionele, esthetisch aantrekkelijke plekken.

Mijn missie is om interieurs te ontwerpen die niet alleen mooi zijn, maar ook een warme en persoonlijke sfeer uitstralen.

mijn samenwerkingen
Fraai - Nieuw Wonen Design - Wageningen - Interieuradvies - Samenwerkingen

Fraai Interieurs

Specialist in maatwerk kasten, raamdecoratie en bedden op maat. Creatieve ontwerpen en een uitgebreide kennis van materialen en leveranciers.

Eijerkamp - Nieuw Wonen Design - Wageningen - Interieuradvies - Samenwerkingen

Eijerkamp

Eijerkamp presenteert de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie onder één dak.

CLOOZ

CLOOZ doors maakt maatwerk stalen taats-, scharnier-, schuifdeuren & kozijnen. Hun unieke profiel zorgt voor eindeloze design mogelijkheden.

DIBBET DOORS

Dibbet Doors ontwerpt, produceert en monteert stalen deuren volledig in eigen beheer en helemaal op maat. Vakwerk en efficiëntie gegarandeerd.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website